ABB og Formel E skaper skal sammen skape fremtiden innen elektrisk transport.

ABB støtter Formel E for å skape fremtiden for elektrisk transport

ABB har valgt å bli hovedsponsor for verdens første helelektriske, internasjonale FIA motorsportserie.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Formel E har siden sitt første løp i Beijing i september 2014 etablert seg som nummer én innen helelektrisk, internasjonal motorsport. I neste runde bidrar ABB med sitt navn samt innovasjons- og teknologiledelse til serien, som fra og med nå kommer til å hete «ABB FIA Formula E Championship.»

ABB FIA Formula E Championship
ABB FIA Formula E Championship er FIAs elektriske formelserie og verdens første helelektriske, internasjonale enseterskonkurranse innen motorsporten. Elbilserien Formel E bringer racerbilløp til verdens storbyer der man konkurrerer hjul mot hjul langs ikoniske gater i byer som New York, Hong Kong, Paris og Zürich.

Med sin ekspertise innen elektrifisering og ladeløsninger for elektriske kjøretøy, og med verdens største installerte base av hurtigladestasjoner (6000 hurtigladere) for elektriske kjøretøyer, er ABB den ideelle industripartner for Formel E, heter det i en pressemelding fra ABB.

Formel E fungerer som en konkurranseplattform for å utvikle og teste relevante elektrifiserings- og digitaliseringsteknologier for elektrisk transport og bidrar til å forbedre utformingen og funksjonaliteten til elektriske kjøretøy og infrastrukturer samt de tilknyttede, digitale plattformene. Ved å samarbeide er ABB og Formel E i posisjon for å presse grensene for elektrisk transport, heter det.

 

 

Powered by Labrador CMS