Samarbeider om IoT-teknologi - Elektronikknett
ARP040

Samarbeider om IoT-teknologi

Arrow Electronics og Microsoft samarbeider om det de kaller en fullstendig livssyklus-opplevelse for IoT-teknologi.

Elektronikkdistributøren Arrow Electronics melder i dag at de sammen med Microsoft skal tilby økte muligheter for kundene gjennom virkelige, bruksorienterte maskinvare- og tjenesteløsninger, tilpasset Arrows nylig annonserte satsing på å tilby komplette IoT-løsninger fra “sensor-til-solnedgang”.

De første 1000 kundene som registrerer seg for “sensor-til-solnedgang” opplevelsen hos Arrow på Embedded World, vil få en integrert pakke, eller bundle, med IoT-sensorer, programvare, applikasjoner og tjenester med IoT-teknologier fra Microsoft, SensiEDGE og Arrow Electronics. Denne integrerte pakken skal tillate brukerne å raskt utforske produktkonsepter og få tilbakemeldinger på kundeopplevelsen. 

En IoT sensornode utviklet av SensiEDGE og som anvender ledende prosesserings-, sensor- og trådløse teknologier, kan samle miljødata som er typiske for mange IoT applikasjoner.

Mobilappen Arrow Connect kan brukes til å samle sensordata, og fungerer som en gateway for å levere sensortelemetri til www.arrowconnect.io, som skal kunne tilby et omfattende utvalg av tjenester for enhetsstyring.