Premier Farnell og IDT med global franchise - Elektronikknett
IDT logo HQ

Premier Farnell og IDT med global franchise

– Premier Farnells erfaring med distribusjon av høyteknologitjenester, store kundebase og det prisbelønte utviklermiljøet element14 gjør dem til en ideell partner, sier salgsdirektør Chris Allexandre i IDT.

Elektronikkdistributøren Premier Farnell har sammen med Integrated Device Technology, Inc. (IDT) i dag kunngjort et nytt partnerskap i form av en verdensomspennende distribusjonsavtale for IDTs RF-, timing-, minnegrensesnitt-, sanntids kommunikasjons-, optiske tilkoplings- trådløs kraftoverførings- og sensorprodukter gjennom alle Premier Farnell-selskapene. 

Premier Farnell opererer som Farnell element14 i Europa, Newark element14 i Nord-Amerika og element14 i i Sørøst-Asia (APAC).

Avtalen bygger ifølge Premier Farnell på et 30-årig samarbeid mellom deres morselskap Avnet og IDT gjennom 30 år.

– Som en distributør spesielt rettet mot utviklerne, søker vi å gi våre kunder tilgang til leverandører som kan bidra til å få produktene deres raskt på markedet, sier Simon Meadmore, som er ansvarlig for halvledersegmentet i Premier Farnell og Farnell element14, i en kommentar. 

– Vi håper å utnytte Premier Farnells posisjon til å fange opp nye kunder og skape vekst i et bredere marked, tilføyer salgsdirektør Chris Allexandre i IDT.