Lover raskere og rimeligere debugging - Elektronikknett
Microchip_MC1411

Lover raskere og rimeligere debugging

Microchip lanserer MPLAB PICkit 4, et utviklingsverktøy der leverandøren lover raskere programmering og flere funksjoner.

Debuggingsprosessen er fremdeles et viktig område, der mange designere av innvevde systemer kunne ønske seg forbedringer, ifølge AspenCores 2017 Embedded Market Study. Dette er en av grunnene til at Microchip Technology Inc. lanserer MPLAB PICkit 4 In-Circuit Debugger. Dette rimelige PICkit 4 in-circuit programmerings- og debuggingsverktøyet er tenkt å erstatte PICkit 3-programmereren ved å tilby fem ganger raskere programmering, et større spenningsområde (1,2 - 5V), bedre USB-tilkoblinger og flere muligheter for debuggingsgrensesnitt. I tillegg til å støtte Microchips PIC mikrokontrollere (MCU) og dsPIC digitale signalkontrollere (DSC), støtter verktøyet også debugging og programmering for CEC1702-familien av komponenter, som er klargjort for maskinvarebasert kryptografi.

Programmerings- og debuggingsløsningen er ideell for de som designer med 8-bit løsninger, men egner seg også perfekt for 16- og 32-bit utvikling, delvis på grunn av sin innebygde 300 MHz, kraftige ATSAME70Q21B mikrokontroller.

Utviklingsverktøyet PICkit 4 åpner for debugging og programmering ved bruk av det grafiske brukergrensesnittet til det integrerte utviklingsmiljøet (IDE) MPLAB X. Verktøyet koples til datamaskin via et høyhastighets USB 2.0 grensesnitt, og kan koples til målet via en 8-pinns enkel inline kontakt, som støtter grensesnitt som 4-tråds JTAG og serieleder med gateway for strømmedata. Det er også bakoverkompatibelt for demokort, kortkontakter og målsystemer som har 2-tråds JTAG og In-Circuit Serial Programming (ICSP) kompatibilitet.

De nye grensesnittene gjør verktøyet kompatibelt med Microchips CEC1702-komponenter med maskinvarebasert kryptering. Brukere av CEC1702 kan nå utnytte Microchips utviklingsverktøy og -støtte, fremfor å bli nødt til å investere i tredjepartsverktøy for programmering og debugging.

MPLAB PICkit 4 (PG164140) er tilgjengelig umiddelbart for 47,95 dollar.

Kommentarer