Lover raskere kretskortutvikling - Elektronikknett
Capture_cloud

Lover raskere kretskortutvikling

Arrow Electronics og Cadence lanserer sammen OrCAD Entrepreneur på Arrow.com for å akselerere designprosessen av kretskort. Dette er et nytt onlineverktøy som lover å gi sømløs vei fra design, simulering og layout, helt fram til produksjon

Arrow Electronics og Cadence Design Systems har utvidet sitt eksisterende samarbeid og lanserer programpakken Cadence OrCAD Entrepreneur for OrCAD Capture Cloud på Arrow.com design center. Det nye programvareverktøyet halverer tiden det tar å gå fra design til prototype, sammenlignet med tradisjonelle prosesser der man designer manuelt og gjør simuleringer i separate systemer, heter det i en pressemelding.

OrCAD Entrepreneur gjør det mulig å ta et design på systemnivå inn i OrCAD Capture Cloud-miljøet. Deretter kan de laste ned designet til egen PC for simulering og layout, helt fram til produksjon.

Fra innsiden av det skybaserte designmiljøet, kan man også velge fra Arrows referansedesign, velge komponenter fra distributørens komponentbibliotek og generere en komplett materialliste. Man kan også skrive ut, dele og laste opp nye design.

Kommentarer