Inngår millionkontrakt - Elektronikknett
Simpro-header

Inngår millionkontrakt

Simpro-gruppen har undertegnet en langsiktig rammeavtale med Kongsberg Maritime. Avtalen har en årlig verdi på flere titalls millioner kroner over de neste fem årene.

– Avtalen er viktig for både Noca og Simpro. En slik avtale sikrer arbeidsplasser i begge selskapene over tid. Samtidig er det alltid positivt for oss å inngå avtaler med aktører som Kongsberg Maritime. De stiller høye krav til sine underleverandører, og vi er fornøyd med å få plass i nåløyet, sier Erik Dragset i Simpro-gruppen.

Ifølge en pressemelding fra Simpro-gruppen, vil de produsere og levere eksisterende og fremtidige elektronikkmoduler og produkter til Kongsberg Maritime, samt aktivt samarbeide om design, utvikling, industrialisering og produksjon av nye produkter.

Kontrakten er en videreføring av en eksisterende kontrakt og et langt samarbeid mellom Simpro-gruppen og Kongsberg Maritime.

– Det har vært en grundig prosess for valg av leverandører av elektronikk. Et stort antall leverandører har blitt evaluert på sin kapasitet innenfor produksjon, kvalitet, prototyping og fleksibilitet. Simpro-gruppen har vært en leverandør til KONGSBERG over mange år. Vi ser nå fram til å utvikle dette samarbeidet videre gjennom den nye avtalen, sier Michael Lyngøy, VP Production and Logistics, Kongsberg Seatex AS.

For Simpro-gruppen, som i anbudsfasen har tatt innersvingen på flere titalls konkurrenter i inn- og utland, er avtalen strategisk viktig. – Avtalen åpner også for flere muligheter for samarbeid mellom Simpro-gruppen og Kongsberg Maritime i tiden fremover. Vi ser nå frem til å viderføre arbeidet på fabrikkene våre i Trondheim og på Løkken, avslutter Dragset.