Conrad slår seg på pumpemarkedet

Elektronikkdistributøren tilbyr nå nedsenkbare pumper for ekstreme miljøer, blant annet der det er behov for drenering av forurensede væsker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Conrad Business Supplies tilbyr nå ulike modeller av den nedsenkbare spillvannpumpen Extrema fra T.I.P. (Technische Industrie Produkte).

Alle pumpene er innkapslet i rustfritt stål, har en vannkjølt motor og selvsmørende kulelagre, samt termisk overbelastningsvern.

Ekstreme pumper fra Conrad.

De skal kunne brukes til å pumpe væsker med temperatur opp til 50°C i kontinuerlig drift. Det er også mulig å pumpe væsker med opp til 95°C i opp til fire minutter.

De presisjonsstøpte hjulene i serien er laget av høykvalitets støpejern eller rustfritt stål (AISI 304). Friflyts Vortex impeller skal effektivt hindre tilstopping av pumpen, ettersom skittpartikler blir hvirvlet rundt og knust

Anvendelsesområder er såkalt MRO (maintenance, repair and operation), bygningsbeskyttelse og drenering. Pumpene skal også være egnet for pumping eller resirkulering av tungt forurensede væsker, så vel som for nøddrenering.

Det er tilgjengelig tre ulike modeller, Extreme 300/10 ProExtrema 400/11 Pro, og Extrema 500/13 Pro, med ulike egenskaper for motorytelse, tilkopling og flythastighet.

 

Powered by Labrador CMS