Bluetooth-konkurranse - Elektronikknett
element14_BTunleashed

Bluetooth-konkurranse

Farnell element14 har lansert «Bluetooth Unleashed’ Design Challenge», en åpen konkurranse som oppfordrer til å vise nye måter å bruke Bluetooth på.

Utfordringen fra element14 er at utviklere leverer en prosjektidé som benytter Bluetooth på en kreativ måte. Prosjektene kan fokusere på alt fra sporing av kjæledyr og spill for flere brukere, til hjemmeautomatisering.

Konkurransen er åpen fra i dag og idéer kan sendes inn fram til 21. mars. 27. mars vil opp til 20 utfordrere bli valgt til å bygge prosjektene med utvalgte produkter, inkludert et «Hero»-kort og 150 dollar som kan brukes til å handle hos Farnell element14. Deltakerne får 11 uker på å bygge prosjektet og lage 10 blogger som deler framgangen med brukersamfunnet element14.

Prosjektene blir bedømt av et panel fra Farnell element14, Avnet og brukersamfunnet elemet14. Det blir lagt vekt på originalitet, innovasjon og teknisk utførelse.

Førstepremien er på 2000 dollar, andre og tredje er på henholdsvis 1500 og 1000 – alt i kreditter som kan brukes på Farnell element14 (for europeiske deltakere).

Finalistene vil også få en PocketBeagle from BeagleBoard.org, Tenma røykestraktor, Tenma loddestasjon og en element14 ryggsekk.

Mer informasjon på element14 (krever innlogging eller registrering)

Kommentarer