Automatisk behandling av endehylser – uten trykkluft - Elektronikknett
rittal_R8E
Rittal kommer med nye maskiner for skalering og montering av endehylser på kabler. Maskinene opererer elektrisk og er spesielt egnet for miljøer uten tilgang til trykkluft.

Automatisk behandling av endehylser – uten trykkluft

Rittal lanserer Crimp machine R8E, en ny maskin for skalering og montering av endehehylse på kabler. Maskinen er elektrisk, og arbeider derfor i miljøer uten tilgang til trykkluft.

Siden Crimp machine R8E ikke trenger trykkluft, er maskinen særlig egnet for mobilt bruk, slik som ved oppstart eller ved service. Mindre verksteder, hvor det ikke er trykkluft tilgjengelig, drar også nytte av den nye automatiske krympemaskinen.

Crimp machine R8E styres av et panel via en berøringsskjerm som lar operatøren gjøre innstillinger via menynavigering. Skalérenheten kan enkelt justeres og bearbeider kabler med tverrsnitt fra 0,5 mm² til 2,5 mm². Disse leveres så automatisk med isolerte endehylser med en krympelengde på 8 mm, heter det i en melding fra selskapet.

Matchende tapede endestykker er tilgjengelige. Disse sørger for UL-godkjent kabelmontering med maskinen. Rittal tilbyr også løse endehylser og håndverktøy for kabelbearbeiding.

Kommentarer