Telenor og Cisco forsterker samarbeidet - Elektronikknett
telenor_cisco
Sven Størmer Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge, og Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge, kan glede seg over samarbeidet som nå er forsterket.

Telenor og Cisco forsterker samarbeidet

Cisco og Telenor har fra før hatt et tett strategisk samarbeid for å bygge det som ble kåret til verdens raskeste mobilnett. Nå forsterker selskapene sitt strategiske partnerskap etter avtalen de signerte på Mobile World Congress tidligere i år.

Gjennom en strategisk samarbeidsavtale skal kundeopplevelsen forbedres innenfor områder som dataanalyse, IoT, smartby og sikkerhetsløsninger.

Som en del av avtalen leverer Cisco teknologien som muliggjør hastighet i verdenstoppen. Kjernen i mobilnettverket er økt grad av sikkerhet sammen med den globale markedsledende Cisco Packet Core, som bidrar til et raskt internett til Telenor sine kunder.

– Gjennom målrettet satsning over flere tiår har vi klart det vi ikke trodde var mulig – å gi kundene våre verdens raskeste mobilnett. Den høye nettkvaliteten hadde vi ikke maktet å få til uten et tett samarbeid med Cisco. Cisco er en verdifull samarbeidspartner som bokstavelig talt leverer kjernen i mobilnettet vårt. Vi er svært glade for å ha dem med på laget, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge.

– Telenor, som er et av verdens ledende selskaper innen mobilteknologi, er en svært viktig strategisk partner for Cisco. For å kunne levere den beste brukeropplevelsen for norske kunder har Telenor en unik kompetanse, innsikt og posisjon. Sammen med Telenor ønsker vi å bidra til å bygge dagens, og morgendagens, raskeste og sikreste mobile nettverk, sier Sven Størmer Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge.

Kommentarer