EMI filtre for medisin og IT - Elektronikknett
XPE241(Fig)

EMI filtre for medisin og IT

Nye EMI-filtre som er chassismonterbare og har IEC-inngang skal tilfredsstille kravene til de nyeste EMC- og immunitetsstandardene.

De nye filtrene fra XP Power er hovedsakelig rettet mot medisinske og IT produsenter, og skal være egnet for elektrisk eller elektronisk utstyr som mates fra en fasekilde.

Seriene FASA/M, FCSS, FDMM, FFSA, FGSM har IEC inlet med integrerte linjefiltre og FHSA / M og FIHA / M er for chassismontering. FFSA og FGSM modellene leveres med inngangsbrytere. Utvalget kan leveres i mange variasjoner for å møte de fleste sluttbrukerbehov for tidsbesparelse ved integrering i utstyret.

EMI filtrene arbeider i et bredt temperaturområde fra -40 til 110 grader C, med full effekt til +50 grader C. Selskapet hevder at dette driftsområdet tillater drift i varmere omgivelsestemperaturer enn konkurrenters produkter, som starter typisk derating fra +40 grader C.

Filterets skjermede metall kapsling forhindrer utstrålt støy i utstyret. Den medisinske versjonen har en lav lekkasje strøm til jord, 5μA ved 250VAC, for bruk i medisinske applikasjoner. Leveres i versjoner fra 1A til 20A, to trinns og chassismonterings versjoner som har større dempningsnivåer enn standard.

Kundenes produksjonskostnader kan reduseres med bruk av kompakte kombinasjonsfiltre. Som f.eks. enkel eller dobbel sikringsholder eller sikringsholder og bryter for å redusere antall ledninger og utsparinger. Alle modeller har «bleeder» motstand og Faston klemmer.

Serien er tilgjengelig fra Digi-Key, element14, Farnell, RS Components, godkjente regionale distributører, eller direkte fra XP Power, og leveres med 3 års garanti.