Deler digital infrastruktur - Elektronikknett
Kongsberg_Kognifai

Deler digital infrastruktur

For å få fart på digital tranformasjon i maritim sekor, deler Kongsberg Digital den digitale infrastrukturen og de industrispesifikke løsningene i Kognifai med eksterne parter. Programmet Kognifai Partner Program skal sørge for at de beste digitale industriløsningene tilgjengeliggjøres for Kongsberg Gruppens kunder.

Kongsberg Digital skapte Kognifai, en industriell digital plattform og økosystem for å hjelpe bedrifter med å realisere sin digitale transformasjon. Kognifai er skreddersydd for å strukturere, lagre og analysere industriell data for bruk i verdigenererende løsninger og applikasjoner levert av Kongsberg Gruppen eller andre partnere. For kundene vil økosystemet være en samleplass for løsninger og applikasjoner som gir verdi til aktører i maritim sektor.

– Vi har åpnet partnerprogrammet til alle for å akselerere farten på den digitale transformasjonen i maritim sektor, sier Hege Skryseth, President i Kongsberg Digital og EVP i Kongsberg Gruppen. – Ved å dele infrastrukturen i Kognifai og Kongsberg Gruppens ekspertise gjennom Kognifai Partner Program, gir vi kunder og partnere et trygt og sikkert digitalt økosystem, domenekunnskap og på sikt et hav av sertifiserte verdigenererende applikasjoner.

Programvareutviklere og -tilbydere i Kognifai Partner Program kan benytte Kognifais infrastruktur til å raskt skalere applikasjoner og tjenester, og i tillegg tilby og distribuere dem til kunder på ett sted. Kunder på jakt etter digitale løsninger kan enkelt finne frem til løsninger som bidrar til å effektivisere og optimalisere deres maritime virksomhet. Kognifai Partner Program skal sørge for at løsningene er sikre, trygge og tilgjengelige, enten de er utviklet av Kongsberg Gruppen eller andre eksperter, heter det i en pressemelding fra Kongsberg.

Kommentarer