Cypress styrker skytjenestene - Elektronikknett
Cirrent - Cypress

Cypress styrker skytjenestene

Skal gi bedre tilbud med Cirrent programvare- og skytjenester: Forenkler wifi-tilkopling. 

Cypress Semiconductor Corp. utvider nå sitt tilbud av Internet of Things (IoT) løsninger med Cirrent, en leverandør av programvare- og skytjenester for forbrukerrettede wifi-produkter.

– Cirrent hjelper brukerne å få IoT-produktene sine på nett raskt og holde dem tilkoplet – hvilket løser to av de største barrierene for en bredere anvendelse av IoT-produkter, sier Hassane El-Khoury, president og CEO i Cypress. – Å levere verdiøkende og differensiert programvare en en viktig del av Cypress’ strategi. Med Cirrent styrker vi vår posisjon for å utvide programvaretjenestene gjennom å bygge på deres ekspertise og skalerbare skyplattform, og utnytte deres forhold med store tjenesteleverandører og produktleverandører, sier han. 

Stadig flere “smarte” produkter kopler seg til husets wifi, samtidig som man ønsker at brukeropplevelsen skal være mest muilg sømløs. Det er kjerneverdien i Cirrents løsninger. Programvare lar bl.a. brukerne sette opp produkter uten å måtte taste inn passord, og sikrer at de forblir tilkoplet også når nettverksnavn og passord endres.

Cirrents ZipKey WiFi Onboarding and IoT Network Intelligence løsninger er tilgjengelig umiddelbart for selskaper som utvikler tilkoplede produkter, og støtter ulike wifi-brikker og operativsystemer.