Altium 19 er her - Elektronikknett
Altium19_eks

Altium 19 er her

Den ny versjonen av kretskortdesignverktøyet har nye funksjoner som gjør det enklere, raskere og mer nøyaktig å designe komplekse prosjekter av høy kvalitet, heter det fra Altium.

Den forrige versjonen, Altium Designer 18 tok opp designopplevelsen til et nytt nivå ved å introdusere et moderne grafisk brukergrensesnitt, multikortfunksjonalitet og et redesignet «Bill of Materials» (BOM) styringssystem bygget på 64-bits arkitektur. Altium Designer 19 utvider Altium Designer 18 med nye og kraftige designteknologier som forenkler prosessen med å skape selv de mest komplekse designene og gir en forening med skjema-, layout- og etter-designprosesser, heter det i en melding fra selskapet.

– Altium Designer 19 bygger på forbedringene i tidligere versjoner med moderne kretskortdesignverktøy som er kraftige, enkle og moderne, sier Sergey Kostinsky, teknisk sjef hos Altium. – Altium Designer 19-brukere får også tilgang til en praktisk og tilkoblet designopplevelse som holder alle synkroniserte, gjennom sømløs tilkobling med Altium 365.

Den nye versjonen utnytter nye og kraftige EDA-teknologier med fokus på å løfte brukeropplevelsen. Nye muligheter som nøyaktig modellerer høytetthets sammenkoblingsstrukturer, og et forbedret materialbibliotek lar designere lage nøyaktige impedansprofiler for ruting og produksjon. Det optimaliserte komponentpanelet og komponentsøk gjør at selv komponenter som ikke er i biblioteket, kan plasseres i designet, med automatisk kjøp fra leverandørkjeden og CAD-data.

Mer informasjon: www.altium.com/altium-designer/whats-new

Kommentarer