eMC 2018: Kanskje den beste - Elektronikknett
EMC2018-alle
Her er hele gjengen samlet i solskinnet ved slusene i Lunde.

eMC 2018: Kanskje den beste

Vi gjentar det hvert år, «høstens vakreste eventyr» kaller vi bransjens MC-tur som ble arrangert sist helg for 15. gang. I år var tilbakemeldingene mange og gode. Værgudene var også med oss denne gang.

Det var 31 personer fordelt på 24 sykler og følgebiler som sist helg tok veien fra Lier, via Vestfold og Forskningsparken Vestfold Innovation Park, og til Telemark og Skien.

EMC2018-forskningsparken Mange motorsykler fyller fort opp en parkeringsplass. Her ved Forskningsparken Vestfold Innovation Park.

I forskningsparken ble vi svært godt mottatt av Roger Dalseg, daglig leder i Electronic Coast. Vi fikk en grundig omvisning i alt fra laboratorier og renrom, 360 grader videosimulatoren SimSam og et innblikk i inkubatoren Silicia – stedet for nyetablerere og idemakere, og endelig en utmerket lunsj.

EMC2018-dalseg Roger Dalseg ga oss en orientering om aktivitetene i Forskningsparken.

Deretter gikk veien videre mot Telemark via Tønsberg og Sandefjord – kun mindre veier. Målet var Skien hvor vi overnattet i to netter med en fantastisk utflukt lørdag til Vrådal via Lunde og Telemarkskanalen. Det er en tur med perfekte MC-veier. På veien fikk vi til og med sett ombordstigning og avgang av kanalbåten Victoria.

EMC2018-victoria Telemark-kanalens Victoria på vei mot Dalen. Vi ønsket hverandre en god tur.

Stopp ble det også ved slusene i Lunde og vi kunne alle nyte det gode været. Vær er nemlig noe vi ikke har vært bortskjemt med de siste årene. Men i år var det altså helt perfekt. Noen dråper ble det, men de forsvant fort.

EMC2018-vraadal Lunsjstopp på Straand Hotel i Vrådal. Her blir vi alltid godt mottatt, dessuten er maten god.

På Høyer Hotel midt i Skien sentrum ble vi godt mottatt og lørdagskvelden ble det utdeling av priser til de som hadde vært med i fra 2 til 15 år. De som har vært med på absolutt alle turer siden starten i 2004 er Nils Warloe og Sigmund Bråthen, i tillegg til arrangementskomitéen.

EMC2018-jubilanter Fem i femten år: Bjørn Ø Andersen og Morten Olsson, Elektronikk og arrangør; Nils Warloe, Warloe Elektronikk; Sigmund Bråthen, og Jan Erik Hennum, Freber Elektronikk og arrangør.

Selvsagt blir det tur neste år, så det er bare å følge med på elektronikknett.no i løpet av våren.

Flere bilder og en videosnutt finner du dessuten på Elektronikks facebookside: www.facebook.com/elektronikknett

Kommentarer