VMware øker 5G-utvikling gjennom oppkjøp - Elektronikknett
Deluxe-hero-1280x675
Illustrasjonsfoto: Vmware.com

VMware øker 5G-utvikling gjennom oppkjøp

VMware vil levere service-sikring til teleskaper når de tar i bruk nye verktøy til det eksisterende mobilnettet og fremtidige 5G-nettet.

Programvareselskapet har kjøpt opp teknologien og staben bak Dell EMC Service Assurance Suite. Inkludert programvare innen nettverkshelse, ytelsesovervåking og kjerneårsaksanalyse for teleselskaper og deres kunder. Når teknologien blir del av VMwares Telco NFV-portefølje, får teleselskaper muligheten til å overvåke driftsintegritet i deres kjernenettverk, skytjenester og IT-tjenester på tvers av fysiske og virtuelle infrastrukturer. Som resultat kan de raskere levere konkurransedyktige tjenester.

– Samtidig som teleselskapene gjør klart for 5G, øker de bruk av virtualiseringsteknologi for sluttpunkter og kjernenettverk, med funksjonsvirtualisering eller NFV. En sikker tjenesteleveranse er avgjørende for ett hvilket som helst nettverk. Dell EMC Service Assurance Suites programvare, kombinert med VMware kjente innovasjon, lar teleselskap modernisere og aksellerere utviklingen av sine nettverk. Teamet bak er klare til å styrke NFV-porteføljen og sørge for enestående service-sikkerhet, sier Shekar Ayyar, daglig leder av Telco NFV Group i VMware.

Etter overdragelsen planlegger VMware å investere ytterligere i plattformen som nøkkelkomponent i sin egen Telco NFV-portefølje,  med fokus på modernisering og intelligent automasjon. Kundene til Dell EMC vil fortsatt ha tilgang til Dell EMC Service Assurance Suites løsninger, gjennom en kommersiell videresalgsavtale mellom VMware og Dell EMC.

Kommentarer