Utviklingssett for motorstyring - Elektronikknett
Renesas-Yrotate-It-S5D9

Utviklingssett for motorstyring

Referansedesignet i utviklingssettet Renesas YROTATE-IT-S5D9 for styring av trefasede permanentmagnetmotorer skal redusere tiden betydelig for prototyping.

Settet er basert på Renesas Synergy 32bit MCU S5D9 og er nå tilgjengelig hos Rutronik24.com, i følge en melding fra Rutronik.

Utviklingssettet håndterer børsteløse DC motorer opptil 48V, og opptil 5A toppstrøm. I tillegg til de grunnleggende motorstyringsalternativene som start, stopp, hastighet og retning, tilbyr den en rekke analysemuligheter: Hastighet, strøm, spenning, moment og andre innvendige parametre som kan evalueres via et grafisk brukergrensesnitt på PC.

YROTATE-settet bruker lite prosessorbåndredde og flyttallsenheten (FPU) muliggjør enkel og rask optimalisert kjøring av teoretiske modeller utviklet på et PC-simuleringsverktøy. Videre sørger FPU for at ingen tid går bort i skalerings- eller overløpshåndtering.

I tillegg til en USB-tilkobling har settet et RS-485 og et CAN-grensesnitt, og kan også kobles trådløst via WiFi og Bluetooth. En integrert J-Link debugger muliggjør full feilsøking uten å bruke en ekstern enhet.

Kommentarer