Styrker porteføljen for industriautomatisering - Elektronikknett
DigiKey

Styrker porteføljen for industriautomatisering

Distributøren Digi-Key Electronics styrker sitt tilbud på komponenter for industriautomatisering (IA). Selskapet har blant annet lagt til over 14 000 IA-delenumre i kategorier som sensorer, kabler, sikkerhetskomponenter, kontrollmonitorer, reléer, timere, brytere, belysning og kontrollere.

Bortsett fra produktlinjene fra Digi-Keys tradisjonelle leverandører som OMRON, TE, Panasonic, Molex og andre, har selskapet lagt til 15 nye linjer det siste året, inkludert produkter fra Altech, SICK, IDEC, Carlo Gavazzi og Belden.

– Vi har som mål å være bransjeleder og enkeltkilde for IA-produkter og løsninger for kunder over hele verden, sier Eric Wendt, direktør for strategisk programutvikling, Industrial Automation hos Digi-Key. – Industriautomatisering er en stor bransje som utfyller vårt nåværende tilbud og spiller en viktig rolle i bygningsautomatisering, fabrikker, industri 4.0 med mer.

Digi-Key har også nylig oppdatert sin destinasjonsside for industriell automatisering, og tilbyr mer grafiske lenker og legger til muligheten til å finne relaterte komponenter. Siden er også mer mobilvennlig, rettet mot brukere som trenger deler i øyeblikket eller er på farten.

Kommentarer