Powerbox med bred kraftporteføje for tog - Elektronikknett
PRBX-jernbane

Powerbox med bred kraftporteføje for tog

Powerbox Group lanserer sine «PRBX Enhanced Rail Power Solutions» (PRBX-ERPS) på transportmessen Innotrans 2018 i Berlin, 18. – 21. september.

PRBX-kraftmoduler Powerbox lanserer alt fra kortmonterte kraftomformere til modulære løsninger.

Porteføljen strekker seg fra laveffekt kort-monterte DC/DC-omformere til fullt kundespesifiserte kraftløsninger som leverer flere kilowatt. PRBX-ERPS byggeklosser og løsninger er utformet for å redusere tid til markedet og oppfylle spesifikke krav til jernbaneindustrien, og skreddersys for å tilpasse ytelsen og parameterne raskt, redusere tidsbruk til modernisering for renovering og oppussing, samt inventar og tilhørende kostnader, heter det i en melding fra selskapet.

PRBX-ERPS er bygget på tre pillarer: Kortmonterte AC/DC- og DC/DC-løsninger, modulære løsninger som integrerer moduler, filtre og tilbehør, DIN-skinne, kassetter og stativer. Tilpasningsevnen støtter seg på et omfattende biblioteket med kundespesifiserte kraftforsyningsløsninger, med mer enn 3500 realiserte prosjekter.

Som en del av PRBX-ERPS presenterer PRBX en ny serie DC/DC-omformere med et utvalg på 8 til 20W, kortmonterte DC/DC-enheter designet for å oppfylle jernbanespesifikasjonene EN50155, EN50121-3-2, EN61373 og EN45545.

MAD33 (8W), MAD32 (10W), MAE35 (15W) og MAF35 (20W) har et inngangsspenningsområde på 13: 1 og dekker fra 12 til 160V.

Alle produkter er produsert ved hjelp av industristandard kapsling og pinneutlegg. Den ekstra brede serien av DC/DC-omformere er egnet for lave laster og enheter i jernbaneapplikasjoner, slik som kommunikasjonsenheter, GSM-R-telefoner og deres dockingstasjoner, rutere/Wi-Fi-tilgangspunkter, små skjermer, USB-ladekontakter både i setet og førerhuset, sensorer og standby-kraft for større enheter. Serien suppleres av 4:1-serien av DC/DC-omformere som leverer opp til 600W med parallellfunksjon for ekstra kraft.

Kommentarer