Oppgraderer robust nettbrett - Elektronikknett
16-01-2014_Job_12757

Oppgraderer robust nettbrett

Panasonic oppdaterer den Windows-baserte Toughpad FZ-M1, et 7-tommers nettbrett for robust bruk.

Den oppgraderte Toughpad FZ-M1 mk3 kommer i to modeller i form av en standard- og value-modell. Standardmodellen er utstyrt med en kraftig syvendegenerasjon Intel Core i5-prosessor med lavt energiforbruk og minimalt med varmegenerering. Den har også en lysere 700cd/m2-skjerm med antireflekterende beskyttelsesfilm. Value-modellen har dobbelt med RAM i form av 4 GB, og har en kraftig N4100 Intel Celeron-prosessor.

Utover fleksible konfigurasjonsporter har Panasonic lagt til en rekke sensorinnstillinger på begge modellene. Noe som gjør det enklere å skreddersy produktet etter behov. Med integrert batteribesparende teknologi, kan den brukes i opptil åtte timer (MobileMark 2014) med sitt utskiftbare batteri. Batteritiden kan forlenges til opptil 18 timers bruk (MobileMark 2014).

Toughpad FZ-M1 kan også leveres med et integrert Intel RealSense D410-kamera for å ta og behandle 3D-bilder på farten. Kameraet gjør presise 3D-målinger på opptil ti meter. Det er også mulig å kombinere FZ-M1 med et termisk kamera som enkelt kan kobles opp mot andre applikasjoner og tilføye data som for eksempel QR-koder.

Den robuste utformingen betyr at du kan miste den fra en høyde på opptil 150 cm. Til tross for det og at den IP65-sertifisert, er den likevel kompakt nok til å passe i en lomme.

Begge modellene er tilgjengelige fra slutten av august i år.