Ny administrerende direktør i Hapro - Elektronikknett
Hapro_flyfoto

Ny administrerende direktør i Hapro

Tor Asak Giæver (60) er ansatt som ny administrerende direktør for Hapro AS og Hapro Electronics AS. Han tiltrer senest 1. september 2018, når Erik Lundbekk blir pensjonist.

Tor_Asak_Giaever_Hapro Tor Asak Giæver blir ny sjef i Hapro. Foto: Hapro.

Styret har, sammen med rådgiver Visindi, arbeidet med rekruttering siden januar 2018 og konkluderte i styremøte 22. juni 2018. Vi er derfor meget godt fornøyd med at vi nå kan informere om at Tor Asak Giæver blir selskapets nye administrerende direktør. Det var flere godt kvalifiserte søkere, men et enstemmig styre innstilte til slutt på Tor Asak Giæver. Styret ønsker Tor lykke til med den nye jobben som administrerende direktør, og ser frem til nært samarbeid om videre utvikling av selskapet, heter det i en uttalelse fra styret.

Tor er bosatt på Raufoss og er utdannet ingeniør fra Gjøvik Ingeniørhøgskole og tilleggsutdannelse fra BI og NTNU. Han har lang fartstid i Raufossindustrien og senere som markedsdirektør og prosjektdirektør i Sintef Raufoss Manufacturing. Han har omfattende ledererfaring siden 1986 da han ble produksjonssjef i Raufoss Automotive AS med ansvar for sprøytestøping og lakkering av støtfangerkapper til Volvo. Fra 1993 til 1995 var han fabrikksjef ved Capinor AS i Hunndalen ved Gjøvik. Fra 1996 har han hatt ulike roller som vise- administrerende direktør og administrerende direktør for selskaper i Raufoss ASA, både på Raufoss og i Sverige. Han har også jobbet i Belgia og Canada med oppstart og igangkjøring av nye fabrikker, inklusive rekruttering, innkjøp og produksjonsforberedelse. I Sintef Raufoss Manufacturing har Tor jobbet med ulike prosjekter innen industrialisering, forbedringsarbeid og lean, for små og store selskaper samt kommuner og offentlige foretak.

Erik Lundbekk har ledet selskapet i 10 år siden 2008, og går av som leder 1.september 2018. Styret er svært godt fornøyd med hans ledelse av selskapet, heter det til slutt i en pressemelding fra selskapet.

Kommentarer