Epicenter åpner i Oslo - Elektronikknett
epicenter_ill
Ilustrasjonsfoto: epicenterstockholm.com

Epicenter åpner i Oslo

Etter suksess i Stockholm åpnes Epicenter Oslo for å etablere et digitalt innovasjonsmiljø.

Senteret vil holde hus i Shell-eiendommen på Pilestredet 33 i hjertet av Olso. Huset eies av Oslo Areal, som er en nær partner i utviklingen av Epicenter i Norge. De første medlemmene av Epicenter Oslo vil flytte inn i løpet av november, blant andre Fjong, Rema 1000, Bertel O. Steen, Ergo Ego, Digital Opptur, Result Nordics og Optin Bank.

epicenter_oslo Peter Jetzel, COO Epicenter Oslo og Patrick Mesterton, gründer og adm. direktør i Epicenter.

Som i Stockholm, er Epicenter Oslo opprettet for etablerte store selskaper som ønsker å utvikle sine digitale virksomheter, og for raskt voksende digitale selskaper som har kommet fra inkubatorfasen. Oslo Areal og Epicenter har i fellesskap utviklet en visjon for å skape et digitalt innovasjonsmiljø i verdensklasse, heter det. Et bymiljø der medlemskap gir tilgang til samarbeid, innovasjons- og vekstlaboratorier, kunnskapsformidling, arrangementer og kreative og smarte arbeidsplasser.

– Suksessene i Stockholm har ført til at vi har fått mange forespørsler, sier Patrick Mesterton, administrerende direktør og grunnlegger av Epicenter. Sammen med Oslo Areal har vi nå klart å finne riktig hus og sted. Her håper vi at Epicenter kan skape en kreativ arena. I Norge har investeringene i selskaper i oppstart- og oppskaleringsfasen økt dramatisk de siste årene, og vår fokus på digital innovasjon og vekst passer godt til dagens norske marked. En sterk utvidet tilstedeværelse i Norden skaper også fantastiske muligheter og synergier for våre mer enn 4000 eksisterende medlemmer til å vokse og utvikle seg.

Etter suksess i Stockholm ble det denne måneden åpnet et Epicenter i Amsterdam, og i oktober åpner selskapet en digital plattform i New York.

Kommentarer