Elmatica støttespiller for oppstartsselskapet Altlight - Elektronikknett
elmatica_Altlight

Elmatica støttespiller for oppstartsselskapet Altlight

Elmatica har gått inn som partner med det polske oppstartfirmaet Altlight i et tidlig stadium. Begge ser fordeler med et slikt samarbeid tidlig i utviklingsfasen. I følge Elmatica er interessen for slikt samarbeid økende.

Kamil-Sumera_Altlight Kamil Sumera, Altlight.

Elmatica og Altlight opplever at det tidlige partnerskapet mellom produkteier og mønsterkortleverandør er en klar fordel, og som sparer tid, penger og sikrer riktig design på et tidlig stadium.

Altlight har spesialisert på implementering smarte IoT-løsninger for hjem og kontor. Slike bedrifter er det flere av etter hvert, men det som kanskje skiller dem ut mest er at du ikke trenger en gateway eller sentral for å få det til å kjøre. Funksjonene i nettverket tilordnes i en brukers smarttelefon. Enhetene, som kontakter og brytere, kommuniserer med lavenergi Bluetooth.

– Vi er eksperter når det gjelder våre produkter, men vi trengte en partner å samarbeide med på kretskort prototyping og -produksjon.

rafal_stankiewicz_Elmatica Rafal Stankiewicz, Elmatica Polen.

Med veiledning fra Elmatica på et tidlig stadium av produktutviklingsprosessen fant vi kort som passet best mulig for våre produkter, noe som sparer oss for både tid og penger, sier CEO i Altlight, Kamil Sumera.

Elmatica opplever et positivt fokusskifte når de er involvert i produktutviklingsprosessen.

– Vi ser en økt interesse fra produkteiere som ønsker involvering fra oss på et tidligere stadium. Dette er en klar fordel for alle parter siden tid er penger i en slik prosess. Vi deler vår kunnskap og erfaring og sørger for at riktig design, materialer og produsenter er valgt, sier Elmaticas Country Manager i Polen, Rafal Stankiewicz, i en pressemelding.

Kommentarer