Seminar og båttur: Påmelding klar - Elektronikknett
Arrow-seminar

Seminar og båttur: Påmelding klar

Nå er påmelding åpnet til Arrows tradisjonelle seminar og båttur. En tradisjon er imidlertid brutt: Arrangementet flyttes fra Felix i Oslo til Quality Hotel Expo Fornebu. Programmet er preget av IoT, sensorer og dataanalyse. Hovedtaler blir Geir Førre.

Som vanlig blir det parallellsesjoner, tre i tallet, etter åpningsforedraget. Parallellsesjonene, eller teknologispor, som Arrow velger å kalle det, vil dekke ulike teknologier fra komponenter, systemmoduler og nettsky til trådløse løsninger. Agendaen oppsummeres slik:

• IoT prosess & sikkerhet
• Sensor og gateways
• Siste nytt NBIoT
• Dataanalyse
• Automatisering og skyløsninger

Blant leverandørene som vil kjøre presentasjoner er IBM, Microsoft, Dell EMC, ADI, Telit og NXP.

Geir Førre, en seriegründer som grunnla Chipcon og Energy Micro og har flere engasjementer i oppstartsselskaper, blir åpningstaler.

Startuplab, omtalt som Norges største inkubator for ny teknologi og løsninger, vil også komme og dele sine suksesshistorier, der de blant annet snakker om «Hvordan bygge en vellykket bedrift» og «Hvordan bringe ideene dine til liv og til markedet».

Så, det som kanskje opptar produsentene mest om dagen: Komponentmarkedet er midt i en sterk allokeringssituasjon. Matthias Hutter, VP for produktstyring - Arrow EMEA, vil dele hans og Arrows syn på dagens markedssituasjon samt prognoser for 2018/2019.

Det hele avrundes med en kick-off før båtturen, med Revolve NTNU Student Formula og Jan-Erik Larssen som har vært med helt siden starten.

For de som lurer, det blir heller ikke i år utdeling av Vebjørn Tandbergs Elektronikkpris. Men til neste år er den tilbake.

Påmelding og informasjon finner du her.

Kommentarer