Ny innebygd datamaskin fra Adlink - Elektronikknett
Adlink-MXE-1500

Ny innebygd datamaskin fra Adlink

Adlink Technology lanserer MXE-1500-serien av vifteløse innebygde datamaskiner. Denne etterfølgeren til Adlinks MXE-1300-serie, har mer omfattende I/O-grensesnitt, og mer fleksible I/O-konfigurasjoner i samme kompaktkabinett.

Serien drives av Intel Celeron-prosessorer, Intels siste generasjon for støtte av Windows 7. I følge selskapet har MXE-1500 en økning i bildebehandlingskapasiteten på 90 prosent sammenlignet den foregående generasjonen. De støtter blant annet tre uavhengige skjermer, og skal passe for industrielle automasjonsapplikasjoner og transittoperatører.

Ved å tilby Intel Celeron N3160 / N3060-prosessorer, har MXE-1500 mulighet for oppgradering av eksisterende styresystemer, samtidig som det opprettholder kompatibilitet med eksisterende programvare.

Standardgrensesnitt inkluderer fire COM-porter, tre LAN-porter, seks USB-kanaler (to 3.0 og fire 2.0) og en intern USB 2.0-dongle. Brukere kan velge LVDS- eller DP-porter, og utvide opptil seks COM-porter, velg valgfri forsterker, eller legg til TPM2.0 i henhold til spesifikke krav. Typiske industrielle applikasjoner er fabrikk-, maskin- og logistikkautomatisering, informasjonssystemer, stasjonsgrindskontroller, billettsalgsmaskiner med flere.

MXE-1500 kan og konfigureres med isolert modulær likestrømforsyning for å tilfredsstille bruksområdskravene til maritime datamaskiner.

Kommentarer