JFKnudtzen ser fremover - Elektronikknett
Weidmueller-JFKnudtzen
Per Arne Torgersbråten, adm. direktør i JFKnudtzen AS til høyre sammen med representanter fra Weidmüller.

JFKnudtzen ser fremover

JFKnudtzen AS melder at de viderefører og videreutvikler et mer enn 60 års samarbeide med Weidmüller for å kunne betjene det norske markedet med nye og innovative løsninger. Flere andre tiltak er også gjort for å møte fremtiden.

I et marked preget av digitalisering og raske endringer har JFKnudtzen videreutviklet organisasjonen på Nesbru i Asker. Nytt ERP og CRM system, styrking av digital markedskommunikasjon gjennom ny web og e-handelssider, integrering i kundenes innkjøps- og lagersystemer samt etablering av et nytt kompetansesenter på Nesbru er noen av tiltakene, heter det i en pressemelding.

Samarbeidet med leverandører blir også videreutviklet, og i denne sammenheng er den nye samarbeidsavtalen med Weidmüller sentral. Med et stadig mer globalisert marked, vil selskapet og Weidmüller nå styrke sin tilstedeværelse i det norske markedet. Weidmüller vil styrke sin norske organisasjon for å ivareta globale kunder, og sammen med JFKnudtzens satsing på norske lokale kunder vil dette samarbeidet dekke markedets behov for kvalitet, forutsigbarhet og enkle løsninger.

JFKnudtzen AS arbeider med koblingsteknikk innenfor elektro og automasjon, og har gjort det i over 60 år. Markeder de fokuserer på er maritim, olje & gass, infrastruktur og industri. Bedriften har i dag 33 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på 157,4 millioner kroner.

Kommentarer