EIF: Suksess i Forskningsparken - Elektronikknett
EIF-Oslo-front
Endags EIF Industrimesse i Forskningsparken i Oslo viste seg å bli en av de beste. Mer «midt i smørøyet» er det egentlig vanskelig å komme.

EIF: Suksess i Forskningsparken

Det har vært etterspurt å ha en EIF-messe i Oslo. Det gjorde sekretariatet noe med, og arrangerte det de kalte EIF Industrimesse i Forskningsparken i Oslo. Så langt vi erfarer var det ett av de mer vellykkede arrangementene.

Ketil-Bronner Ketil Brønner forteller om svært vellykket messe som for første gang ble arrangert i Forskningsparken. (Arkivfoto)

Elektronikk Industri Foreningen (EIF) arrangerer minimesser, eller kompetansemesser som det heter nå, flere steder i landet. Oppslutningen kan nok variere, avhengig av hvor og når det arrangeres. Men i Oslo den 11. april gikk det svært så bra, skal vi tro noen av utstillerne vi snakket med og sekretariatsleder Ketil Brønner.

I selve forskningssenteret er det i hvertfall 70 relevante bedrifter som messen retter seg mot, og sekretariatet melder at det var ca 150 besøkende på selve messen. En utstiller sa sågar at han aldri hadde hatt så mange leads på noen messe noen gang.

– Vi kommer tilbake, slår Brønner fast, og legger til at det er synd at ikke flere medlemmer var med.

Vi kommer tilbake med mer i Elektronikk nr 5.

EIF-Oslo_korridoren Dette oversiktsbildet er nok ikke rettferdig. Bildet er tatt på ettermiddagen under en rolig periode. Ved lunsjtider var det rimelig tettpakket rundt standene.

Kommentarer