Vil bringe 10 GbE til industrielle markeder

congatec starter den industrielle overgangen til 10 GbE båndbredde, og har veikartet klart for sin produktutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det tyske selskapet congatec, som utvikler innvevde datamaskinmoduler, ettkorts datamaskiner samt tilhørende design- og produksjonstjenester, har lagt frem et nytt veikart for å bringe 10 GbE kommunikasjon til de industrielle områdene.

I dette veikartet ligger det komplett innkapslede, vifteløse infrastrukturkomponenter med et effektbudsjett på mindre enn 20W.

Anvendelsesområder for disse laveffekt x86-baserte nodene finnes i mange IoT-applikasjoner, fra kamerasystemer for offentlig sikkerhet til sanntids smartdataservere i industri 4.0, og i robuste telekom- og nettverksenheter, som små basestasjoner, fabrikkgateways og lagringssystemer.

– Med vår COM Express Type 7 moduler basert på Intel Xeon D prosessorteknologi, har vi introdusert 10 GbE for applikasjoner på industrielt servernivå. Dette er første fase i å bringe 10 GbE til industrielle områder, og åpner for smartere enheter på infrastruktur- og prosessnivå, med laveffekt design som er i stand til å håndtere flere 10 GbE grensesnitt, forklarer markedsdirektør Christian Eder hos congatec.

– For å drive dette viktige teknologiskiftet fremover, har vi utformet et robust veikart av moduler som er designet for å gradvis utvide 10 GbE mulighetene innen et stort spekter av industrielle applikasjoner, fremholder han.

Mer om veikart og teknologier her. http://www.congatec.com/en/technologies/com-express/com-express-type-7.html 

Powered by Labrador CMS