Ut i verden med Radiocrafts - Elektronikknett
Radiocrafts_front

Ut i verden med Radiocrafts

Den norske leverandøren av RF-moduler styrker tilstedeværelsen i Tyskland, Frankrike og Brasil gjennom tre nye partneravtaler. 

Gjennom det tyske selskapet Unitronic, som for øvrig er del av den svenske Lagercrantz Group AB, får Radiocrafts distribusjon i flere tysktalende land.  Unitronic tilbyr et stort utvalg av sensorløsninger innen gass, trykk, temperatur og fukt, samt partikkelsensorer og andre spesialløsninger, inkludert egenutviklede plug-and-play sensormoduler. IoT/M2M løsningene deres inkluderer et utvalg av ledningsbaserte og trådløse teknologier, som Ethernet, Powerline, WLAN, Bluetooth, DECT-ULE samt de trådløse modulene fra Radiocrafts.

– Modulene fra Radiocrafts passer perfekt inn i vårt tilbud av ‘Sensor2Cloud’ løsninger. Radiocrafts vil som vår teknologipartner gjøre Unitronic i stand til å implementere vår strategi i fokuserte markedsområder, og betjene kundene våre i hele kjeden fra sensorer til skyen, kommenterer Werner Niehaus, BU Manager Electronics i Unitronic GmbH.

I Frankrike viser det seg at distributøren Diltronics strategiske retning mot sensorer og kommunikasjon er en god match med Radiocrafts satsing på sensornettverk. Radiocrafts og Diltronic akter å jobbe tett sammen mot det fransktalende markedet. 

– Vi var ute etter den ideelle partneren som kunne tilby RF-moduler som er i stand til å kople våre produkter enkelt til alle standarder som benyttes av våre kunder, sier salgssjef Philippe Gras i Diltronic, som også peker på teknisk støtte som en viktig faktor, og ikke minst at Radiocraft er forberedt på å utvikle nye moduler for applikasjoner der det er nødvendig å integrere spesifikke egenskaper. 

Radiocrafts har gjennom de senere årene merket en økende etterspørsel etter trådløse RF-moduler i Brasil. En ny avtale med brasilianske Brasca vil derfor inngå som en viktig del i Radiocrafts’ strategiske visjon, heter det i en pressemelding fra det norske selskapet. Brasca spesialiserer seg innen utleie og salg av industrielt energiutstyr.