Ny ledelse i SensoCure - Elektronikknett
Sensocure

Ny ledelse i SensoCure

SensoCure AS har hatt en fin utvikling siden sin etablering i 2011 og har nå ansatt daglig leder og teknisk direktør (CTO) – begge kjenninger fra Horten-miljøet.

Utviklingen i Sensocure har siden starten i 2011 gått raskt. Etter noen år med ekspansjon i Forskningsparken, som del av Silicia Vestfold Technology Incubator, ble det på grunn av plassmangel nødvendig å flytte til nye og større lokaler. Valget ble Langmyra på Skoppum hvor Sensocure fra juni 2015 leide 300 kvadratmeter i samme bygg som Memscap holder til.

Allerede 2. januar 2017 var tiden moden for Sensocure å ta steget videre på Skoppum, og flyttet inn i helt nye lokaler på 1000m2 og med eget renrom på 400m2.

Trond Herje og Stein Ivar Hansen Trond Herje (t.v.) og Stein Ivar Hansen. (arkivfoto)

Sensocure har nå ansatt daglig leder. Det er Trond Herje, tidligere investeringsansvarlig i Microtech Innovation (MTI), som går inn i rollen som daglig leder i Sensocure. Han har tidligere innehatt rollen som daglig leder i Sensocure gjennom utleie fra MTI. Med seg på laget har han tidligere daglig leder i MTI, Stein Ivar Hansen, som går inn i Sensocure som teknisk direktør (CTO). Hansen innehar også rollen som styreleder i Sensocure.

– Blodgjennomstrømming i kroppsvev er det fundamentet i de fleste medisinske sykdommer når man skal undersøke helsen til en pasient. Sensocure sin sensor er ekstremt viktig i framtidens helseomsorg. At vi kan være en del av denne spennende utviklingen er sterkt motiverende, og vi ser fram til å gå løs på utfordringene som måtte komme, sier Stein Ivar Hansen i en pressemelding.

Sensocure har samarbeidspartnere og underleverandører i nærmiljøet, men jobber også internasjonalt med samarbeidspartnere i Europa, Australia og USA. Sensocure er medlem i NCE MNT og bruker av laboratorier på Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Bedriften har tett samarbeid med Oslo Universitetssykehus.