Hva med en vakker panel-PC? - Elektronikknett
APLAX ViTAM

Hva med en vakker panel-PC?

Den nye panel-PCen fra APLEX er direkte vakker, mener distributøren. Ikke nok med det – den er også vann- og støvtett!

– Ja, APLEX har introdusert en helt ny panel-PC som er både estetisk vakker, og vann- og støvtett, opplyser Henning Lotterud hos ACTE AS.  – Den har en flat bezel berøringsskjerm som bruker den nyeste projiserte kapasitive multi-touch teknologien, forklarer han.

ViTAM-Series-01-lrg Den nye ViTAM-serien skal være både vann- og støvtett.

Ifølge Lotterud skal produktet egne seg godt i alt fra matproduksjonsmiljøer til rene fabrikkplantasjer. Enheten er bygget rundt 4. generasjon Intel Core i3-4010U/i5-4310U, er IP66/IP69K godkjent og har M12 kontakter på baksiden.

Den leveres i størrelsene; 8"   10.1"   12.1"   15"   15.6"   17"   19"   21.5"  og  24".

Vidunderet kan betraktes på messen Advanced Engineering på X Meeting Point Oslo 20.-21. September. (Exporama Lillestrøm).

ACTE har i tillegg til sin tradisjonelle virksomhet med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet flere andre vertikaler, som levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder.

Lagercrantz er et børsnotert svensk selskap med omsetning på rundt 2,8 milliarder svenske kroner. Alle bedriftene i eierstrukturen opererer som selvsendige selskaper i Norden og Nord-Europa, og har elektronikk, IT og kommunikasjon som fokusområder.