Acando kjøper Bitvis - Elektronikknett
bitvis
William Braathen og Espen Tallaksen i Bitvis får ny arbeidsgiver, noe de ser fram til og som skal bidra til mer styrke og vekst i fremtiden.

Acando kjøper Bitvis

IT konsulentselskapet Acando Norge kjøper alle aksjene i selskapet Bitvis AS. For Acando er dette et ledd i større satsing på digital transformasjon, og Bitvis utfyller på flere områder.

Kontrakten ble signert 15. september og vil tre i kraft fra 1. oktober. Bitvis blir et heleid datterselskap av Acando, men vil fortsette å operere som et eget selskap.

Bitvis vil forsterke sin egen merkevare og styrke sitt tjenestetilbud, samt fremtidig kapasitet, ved dette oppkjøpet. I følge Acando har de ett av Norges ledende miljø innen avansert analyse og IoT, og oppkjøpet av Bitvis vil styrke selskapenes samlede posisjon i markedet.

– Vi vil fortsette vår sterke satsing i Bitvis på god utviklingsmetodikk innen embedded systems – både på programvare og FPGA, og skal, som i dag, være det ledende designsenteret i Norge på dette området. Det vil derfor ikke bli noen som helst endring for våre kunder – annet enn at de også vil kunne nyte godt av andre tjenester Acando kan tilby. Det er en veldig positiv innstilling blant alle i Bitvis til at dette kan gi nye og meget interessante faglige muligheter, og vi gleder oss også til å bli en motor hos Acando på embedded progrmvare og FPGA, sier Espen Tallaksen, daglig leder i Bitvis AS, i en pressemelding.

– Jeg er både stolt og glad for at Bitvis blir en del av Acando. Med oppkjøpet av Bitvis styrker vi vår satsing på digital transformasjon. Alt som skjer relatert til Industri 4.0 krever tung teknologikompetanse og oppkjøpet av Bitvis er et viktig steg for å kunne bistå våre kunder innenfor IoT, Embedded software og FPGA. Dette i kombinasjon med vårt kompetansemiljø innenfor management consulting, advanced analytics, maskinlæring og AI, vil skape et unikt teknologimiljø i det norske markedet, sier Sven Ivar Mørch, administrerende direktør i Acando Norge.

Kommentarer