Strømgjerrig Bluetooth-modul - Elektronikknett
PAN_1760A

Strømgjerrig Bluetooth-modul

Panasonic Industry Europe kommer med sin neste generasjon Bluetooth-modul, som inneholder en ekstremt gjerrig systembrikke fra Toshiba.

Den nye PAN1760A modulen fra Panasonic kan by på et maks strømforbruk på 3,3 mA i Tx og Rx modus, og er tiltenkt trådløse funksjoner i batteridrevne applikasjoner innen IoT, medisinsk og industrielt utstyr.  

Både basis- og ekstrafunksjoner i Bluetooth 4.2 standarden støttes.

Den kompakte (kun 15,6mm x 8,7mm x 1,9mm) OFM-modulen er basert på Toshibas integrerte Bluetooth-systemkrets TC35678 Bluetooth med den innvevde Toshiba Bluetooth 4.2 LE stakken og integrert flashminne for å kunne kjøre egne brukerapplikasjoner.

PAN1760A kan opereres enten i AT kommando- eller vertsmodus for enkel integrasjon av Bluetooth-kommunikasjon i eksisterende produkter, eller i frittstående modus.

I frittstående modus, med 256 kB flashminne og 83 kB RAM for brukerapplikasjoner, kan modulen benyttes for mange ulike applikasjoner, uten behov for ekstern prosessor.

– Designingeniører kan enkelt migrere fra bruk av eldre versjoner av PAN1760, PAN1761, og PAN1026 til vår nye PAN1760A, ettersom alle versjonene har nøyaktig det samme fotavtrykket. Svært lite kodeendringer vil være påkrevet, sier Pascal Meier i Panasonic, som opplyser at det også skal være relativt enkelt å flytte eksisterende programvare, som Bluetooth-profiler og applikasjoner.

Mer informasjon om produktet her.