Søker etter kunstig intelligens - Elektronikknett
Cloud

Søker etter kunstig intelligens

En global konkurranse, utlyst av Microsoft Ventures i samarbeid med Madrona Venture Group, Notion Capital og Vertex Ventures Israel, søker etter oppstartsbedrifter som arbeider med kunstig intelligens og maskinlæring. Og prisen er ganske stor.

Søknader til konkurransen som har fått navnet Innovate.AI, åpnet i går 10. oktober og er åpen fram til og med 31. desember.

Målet er å avdekke nye selskaper som arbeider med fremtidens kunstig intelligens (AI). Totalt vil partnerne dele ut 3,5 millioner dollar i venturekapital og 2 millioner i Azure-kreditter – Microsofts skytjeneste.

I en pressemelding heter det at nystartede selskaper som utnytter kunstig intelligens for intelligente applikasjoner, tjenester eller plattformer, oppfordres til å søke via Microsoft Ventures nettside. Da vil søkerne konkurrere om en mulighet til å vinne én av fire priser. 1 million dollar i venturekapital og 500 tusen dollar i Azure-kreditt. Disse beløpene gjelder for én vinner i hver av tre regioner; Nordamerika, Europa og Israel. Den fjerde prisen går til en søker som best utnytter AI for et bedre samfunn. «AI for Good»-prisen består av 500 tusen dollar i venturekapital fra Microsoft Ventures og samme beløp i Azure-kreditt.

Selve søknaden kan leveres her: microsoftventures.submittable.com/submit

Kommentarer