Klart for Nordisk TestForum 2017 i Finland - Elektronikknett
Vanaa

Klart for Nordisk TestForum 2017 i Finland

Arrangøren lover to spennende dager – hele programmet er klart, hovedtaler er på plass, og eksperter er på vei fra Tyskland, Norge, Sverige, UK, USA og andre deler av Finland.

Årets testkonferanse i regi av NTF (Nordic Test Forum) går av stabelen 28. og 29. november på Sokos Hotel Flamingo i Vantaa, nær flyplassen i Helsinki. 

Kan IoT testes?

– Finland er klar til å være vært for TestForum – for 3. gang i NTFs historie, sier Mick Austin fra den lokale arrangøren. – Vi kan se frem til et interessant hovedforedrag fra en lokal ekspert i IoT, som er et meget hot emne for øyeblikket, og utover det har vi en rekke spennende presentasjoner fra industribrukere, særlig i relasjon til LEAN-tester, opplyser han. Den nevnte hovedtaler er Jaakko Ala-Paavola, Chief Technology Officer, Embedded Systems & IoT, hos Etteplan. Han vil snakke om test av IoT-enheter under tittelen “20 Billion Connected Devices, How to Test Them All – or Not to Test at All?”. 

Viktig møtepunkt
NTF Testforum 2016 NTF Testforum 2017 er årets viktigste møteplass for alle som er involvert i produksjonstest, valideringstest og annen test av elektronikk.

Og det er all grunn til å sette et stort merke i kalenderen. NTF TestForum er den årlige 2-dagers konferansen for profesjonelle innen test av elektronikk i de nordiske og baltiske land. Deltagerne er industriens nøkkelpersoner såvel som internasjonale leverandører av testløsninger og måleutstyr. Konferansen tilbyr teknisk relevante presentasjoner av metodologier, verktøy, moduler/instrumenter, tilgjengelig teknologi og Best Practice i god kombinasjon med mulighet for å bygge nettverk, heter det i invitasjonen. Påmelding skjer på nett: http://www.nordictestforum.org/registration. Hotellbestilling står den enkelte ansvarlig for selv. 

NTF har eksistert siden 2001, og er et forum der ledere, ingeniører, tekniker og andre faglærte innen elektronikktest kan utveksle idéer, erfaringer og kunnskap. Testforum-konferansene foregår årlig. Medlemskap er for øvrig gratis, blir vi oppfordret til å nevne.