Kitron markerer utvidet tilbud i USA - Elektronikknett
Kitron_flag

Kitron markerer utvidet tilbud i USA

Kitron avholder i dag et arrangement ved sitt anlegg i Johnstown i Pennsylvania for å markere et utvidet tilbud og den neste fasen for Kitrons amerikanske virksomhet.

– Syv år etter at Kitron åpnet dørene til Johnstown-anlegget, holder vi denne markeringen for å vise at vi er klare for neste fase, sier Jason Galiote, driftsdirektør i Kitron USA, i en pressemelding fredag.

Kitron har nå investert i en overflatemonteringslinje (OFM) i Johnstown. Dette anlegget er nå i stand til å tilby komplette løsninger for kunder, fra kretskortmontasje og modulsammenstilling til ferdigstilling av komplette produkter.

– Kitron har i løpet av det siste året utvidet sitt tilbud av tjenester innen innkjøp, lager og distribusjon samt ingeniørtjenester innen test og prototyping i Johnstown. Den siste investeringen i OFM-linjen vil ikke bare gjøre oss til en fullverdig integrert partner for våre kunder, men vil også styrke vår konkurransekraft som en amerikansk kontraktsprodusent, fortsetter Galiote.

– Kitron etablerte Johnstown-anlegget primært for å forsyne forsvarsmarkedet med sammenstilling av ferdige produkter, reparasjon og service samt funksjonstesting for sammensatte elektroniske moduler. De nye investeringene, som vil gi økt verdi for våre nåværende lokale kunder, vil også gjøre oss konkurransedyktige for nye globale kunder. Vi vil fortsette å øke innen forsvarssektoren, men vi har nå også mulighet for å utvide til andre markedssektorer, for eksempel industri og medisinsk utstyr. Vi har allerede sikret nye kontrakter utenfor forsvarssektoren, og vi er i løpende dialog for å utvide vår kundebase ytterligere, sier Peter Nilsson, konsernsjef i Kitron.

For å håndtere den økte aktiviteten vil Kitron gjøre ansettelser i Johnstown.

Kommentarer