Auvida med global distribusjonsavtale - Elektronikknett
Auvidea-J120-3_top_600x285

Auvida med global distribusjonsavtale

Elektronikkdistributøren Mouser melder i dag at de har inngått en global distribusjonsavtale med Auvidea, som utvikler og produserer produkter for innvevde systemer.

Auvidea utvikler produkter for innvevde systemer, som HD videoinnhenting og –koding, og CAN-baserte periferienheter og sensorer. Selskapet er også en ledende produsent av bærerkort og støtteprodukter for NVIDIA Jetson TX1/TX2 plattformen, som bringer GPU-akselerasjon til innvevde Linux systemer, autonome droner og autopilotsystemer.

Gjennom distribusjonsavtalen vil  Mouser Electronics lagerføre Auvideas bærerkort i  J1xx-familien for NVIDIA Jetson TX1 og TX2 datamoduler. J100-kortet skal matche Jetson TX1 modulens 50 × 87 mm fotavtrykk, og gir forbindelse til en meget kompakt prosesseringsenhet, og skal dermed møte kravene til kompakte målapplikasjoner, som droner og industrielle, innvevde applikasjoner.

J106-kortet har seks CSI-2 kameragrensesnitt, to Micro-USB 3 kontakter, mini HDMI, UART, og I2S digital audio for å realisere f.eks.  360-grader surround-view kamerasystemer innebygd videoprosessering og-koding.

Det kompakte J120 bærerkortet gjør ifølge Mouser datamodulen Jetson TX1/TX2 om til en superminidatamaskin for bordbruk og for applikasjoner som dyp læring, 3D maskinsyn med stereokamera, HD H.264/H.265 videokoding/-dekoding, objekt- og egenskapssporing og flykontroll.