Nye muligheter for test av NB-IoT - Elektronikknett
Anritsu MT8870A

Nye muligheter for test av NB-IoT

Anritsu mener de nye tilleggsfunksjonene til det universelle trådløse testsettet MT8870A kan redusere tidsforbruket ved utvikling av testprogrammer med nesten 90%.

Anritsu Corporation tilbyr en utvidelse for sitt Universal Wireless Test Set MT8870A, bestående av NB-IoT Uplink Tx Measurement MX887067A og NB-IoT Downlink Waveforms MV887067A, som støtter 3GPP RF-tester for NB-IoT enheter.

Ved å installere NB-IoT opsjonene i MT8870A skal man dermed kunne evaluere kommunikasjonsutstyr med innebygde NB-IoT funksjoner, så vel som test av RF TRx-karakteristikkene til modulene. De samme opsjonene kommer i bundle med en PC-applikasjon som støtter signalanalyse, blant annet for å hjelpe brukerne under utviklingsarbeid og designtesting.

Dessuten tilbys det en helautomatisk måleapplikasjon for å styre måleinstrumenter og brikkesett ved test under prototyping og masseproduksjon.

Applikasjonsprogramvarepakkene kan benyttes for å forenkle utvikling av testprogrammer og automatisere målinger. Anritsu hevder det kan redusere mannetimer brukt til utvikling av testprogramvare med nærmere 90%.

MT8870A er et universelt testsett for trådløse teknologier, rettet mot masseproduksjon av trådløse kommunikasjonsenheter, inkludert 2G/3G/LTE/LTE-A, W-LAN, Bluetooth, GPS- og FM-teknologier. Opp til fire testmoduler kan installeres i et hovedchassis, der hver av modulene kan gjøre fullstendig uavhengige parallelle målinger for evaluering av opp til fire trådløse kommunikasjonsenheter samtidig.