Industridatamaskin med flere PCI-grensesnitt - Elektronikknett
Kontron_Kbox_C102-4

Industridatamaskin med flere PCI-grensesnitt

Kontron har lansert en ny modell i KBox C-102-serien med fire PCI utvidelsesplasser. Disse industridatamaskinene er tenkt brukt i forbindelse med kontroll, visualisering og inspeksjon i produksjonsprosesser.

Med denne lanseringen har Kontron nå fire modeller i forskjellige varianter. KBox C-102-0 har ingen utvidelsesplasser, KBox C-102-1 og KBox C-102-2 med én eller to PCI utvidelser og den nye KBox C-102-4 smo er utstyrt med fire utvidelsesplasser basert på PCI.

Samtlige kan utstyres med sjette generasjon Intel Core i3/i5/i7 prosessorer eller Intel Xeon E3 1500 v5. Boksene er i følge leverandøren vedlikeholdsfrie og er uten kjølevifte og batteri. Modulær struktur gjør at flere kan kobles sammen via COM Express.

På sikkerhetssiden støtter KBox C-102-serien Kontrons sikkerhetsløsning APPROTECT. Sammen med et spesialutviklet programrammeverk sørger dette for full IP- og kopi-/reversert engineering-beskyttelse gjennom en integrert sikkerhetsbrikke fra Wibu-Systems.

I tillegg til forskjellige PCI-versjoner, kommer samtlige med tre IEEE1588 Gbit Ethernet-porter, to USB 3.0 og to USB 2.0 porter, én DisplayPort, én RS232 port, og ett SD-kortspor i tillegg til to interne mSATA og opp til to SSD/HDD-porter med RAID-funksjon.

Kommentarer