Arrow inngår avtale med kabelspesialisten Leoni - Elektronikknett
Arrow_Leoni_
Ny avtale og ny tjeneste fra Arrow, fra venstre: Christian Schemat, Marketing Group Manager og Philipp Baumann, Field Application Engineer Manager, Arrow Components; Hartmut Fischer, salg, Automation & Drives, Leoni; Axel Prauss, Director Pemco Marketing, Arrow Components, Thomas Lühring, salg, Business Unit Automation & Drives, Leoni, og Robert Kellert, Technology and Supplier Business Manager, Arrow Components

Arrow inngår avtale med kabelspesialisten Leoni

Arrow Electronics har undertegnet en avtale med Leoni Special Cables GmbH, en del av Leonis forretningsenhet Automation & Drives. Avtalen dekker Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA). Det er første gang Leoni arbeider med en global elektronikkdistributør. Arrow vil samtidig åpne en ny tjeneste for bestilling av små volum og lengder.

Leoni leverer elektriske og fiberoptiske kabler og kabelsystemer som møter nasjonale og internasjonale standarder for de industrier de betjener. Applikasjoner som støttes inkluderer automotiv, driverteknologi, fabrikkautomatisering, måleutstyr og sensorer, optisk lengdemåling og robotikk. Selskapet tilbyr kabelsammenstillinger i flere kategorier: Analoge- og digitale signaler, kraft, hybrid og industrielle kabler. De har ekspertise i kabelsamlinger og støtter også kabel- og kontaktsett. Produktene spenner fra enkle ledninger til komplekse samlinger. Kabeldimensjoner spenner fra AWG1 til AWG30.

I tillegg til å åpne sine tekniske-, salg- og logistikkanaler til Leoni, planlegger Arrow å introdusere en ny, verdiøkende tjeneste i løpet av 2018 for å levere kabler per meter, under dagens tilgjengelige minimumsordre. Muligheten til å re-spole og kutte kabler vil bedre tilgangen til Leonis produkter for brukere som ønsker mindre antall og lengder, heter det fra distributøren.

Leoni-gruppen har mer enn 82.000 ansatte i 31 land og omsatte for 4,4 milliarder Euro i 2016. Dessuten feirer de 100 år i år.

Kommentarer