Spydløs jordtang - Elektronikknett
1630-2_FC_Earth_Ground_Clamp

Spydløs jordtang

Den nye, trådløse jordings- og AC-lekkasjetangen gir raske innendørs- og utendørstester av jordsløyfer og lekkasjer uten bruk av jordspyd.

Det kan være farlig og tidkrevende å teste jordingskomponentene til utstyr ved å koble fra parallelle jordsystemer og finne passende steder for ekstra jordspyd. Med den nye, spydløse jordtangen 1630-2 FC fra Fluke kan elektrikere og vedlikeholdsteknikere måle jordsløyfemotstander for multijordede systemer kun ved hjelp av den doble tangkjeften så målinger kan tas raskt og trygt uten bare ledere.

1630-2 FC Den spydløse jordtangen er også en del av Fluke Connect.

Tangen registrerer data automatisk ved forhåndsinnstilte loggeintervaller og lagrer inntil 32 760 målinger i minnet ved hvert av dem. Den kraftige tangkjeften er konstruert for å holde seg justert og kalibrert selv i de tøffeste industriomgivelser.

1630-2 FC er en del av Fluke Connect – et system med mer enn 40 trådløse testverktøy som kommuniserer via appen Fluke Connect eller programvaren Fluke Connect Assets, en skybasert løsning som samler måleresultater for å gi en omfattende visning av kritisk utstyrsstatus. Dette lar teknikere vise, registrere og dele måleresultater fra tangen i sanntid via smarttelefoner og nettbrett samt laste dem opp til Fluke Cloud-lageret sammen med merker og GPS-lokasjonen til utstyr, heter det i en melding fra IKM Instrutek AS.

Tangen er også tilgjengelig uten Fluke Connect.

Kommentarer