Kontakter for trådløst - Elektronikknett
Samtec-kontakter rettet mot trådløs kommunikasjon

Kontakter for trådløst

RS utvider Samtec-utvalget mot trådløs kommunikasjon, og introduserer hundrevis av kontakter for ulike applikasjoner.

RS Components har kunngjort at de utvider utvalget av Samtec-produkter med mer enn 190 nye enheter, inkludert RF-kontakter og koaksiale kontakter som retter seg mot bruksområder innen trådløs telekommunikasjon.

De viktigste produkttypene som introduseres inkluderer: Razor Beam selvtilkoblingssystemer med høy hastighet og høy tetthet som skal redusere lagerkostnader og er tilgjengelige i en rekke ledertettheter og koblingstyper for økt fleksibilitet, samt mikrokontaktsystemer med høy tetthet og et utvalg av RF-kontakter inkludert kretskortkoblinger, MMCX-kontakter og koakskabler.

En viktig serie som introduseres er de robuste RF-kontaktene og kabelsettene GRF1-J og GRF1-P i mikro-miniatyrstørrelse. Disse enhetene takler signaler på opptil 5,31 GHz / 10, 7 Gbit/s med 152 mm.

SMP-kontakter for kabelmontering og kretskortmonterte støpsler har også blitt introdusert. De skal være egnet for bruksområder der plassen er liten og som krever løsninger for høye frekvenser. Enhetene har en kobling som kan dyttes eller smekkes sammen for å gi sikker og pålitelig tilkobling, i tillegg til gullbelagte senterkontakter og PTFE-isolator.

Et tredje eksempel er IJ5C5-serien på 50 ohm med RF-kabelsett med høy isoleringsgrad. Disse bruker IJ5C-kontakt med pitch på 4,0 mm i svarte, skjermede termoplasthus og har et system med positiv låsing for sikker tilkobling. De består av en skjermet 26 AWG-kabel med høy ytelse med en ytre FEP-mantel.