Vindkraftkonferanse i Egersund - Elektronikknett
Vindkraft-front

Vindkraftkonferanse i Egersund

Egersund Energy Summit 2017: 8.-10. mai er dagene hvor alle med tilknytning til vindkraftbransjen samles for faglig oppdatering, diskusjon og sosialt samvær i Egersund.

Foredragsholderne under Egersund Energy Summit 2017 vil representere ulike selskaper og sektorer og dekker et bredt spekter av tema og problemstillinger.

Hovedkonferansen arrangeres 9.mai og tar for seg tema rundt vindkraft og utviklingen rundt nordsjøbassenget, hvilke prosjekter kommer opp og hvilke prosjekter er i drift. Hvilke strategier ser Norge for seg og hvordan posisjonerer aktørene seg? Her møter du Statoil, DNV-GL, Statkraft, UIS, Intpw, North Sea Group med flere.

Som del av konferansen er det en egen leverandørdag. Leverandørdagen har fokus på vindkraftprosjekter på vestlandet og de ringvirkninger næringen har skapt for entrepenører og industri. Hvordan posisjonerer leverandørene seg mot det som kan bli et voksende marked innen bygging, drift og vedlikehold av vindparker. Du møter bedrifter og organisasjoner som jobber for etablering og utvikling av prosjekter innen vindkraft.

Mer info her.