Utviklingskort for mønstergjenkjenning

Et nytt Panther-kort fra Arrow Electronics skal gjøre utvikling av IoT-applikasjoner for mønstergjenkjenning raskere, som håndbevegelse, lyd og vibrasjonsmønstre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Arrow Electronics utvider utvalget av utviklingskort for IoT med SmartEverything Panther. Panther-kortet gjør at brukeren raskere kan legge til mønstergjenkjenningsfunksjoner i sine produkter, slik at det kan gjenkjenne håndbevegelses-, lyd- og vibrasjonsmønstre, og deretter koble det opp til skyen via WiFi for overvåking og kontroll, heter det i en melding fra distributøren.

Kortene er basert på Arduino-formfaktoren og inneholder I/O-grensesnitt og sensorer sammen med trådløs kommunikasjon.

Panther-kortet er spesifikt tenkt til raskere utvikling av IoT-applikasjoner basert på «Intel Pattern Matching Technology». Basiskortet har en Intel Quark SE C1000 MCU sensormotor med 8 Mbyte Winbond flash-minne og en batterikontrollbrikke fra Linear Technology. En Bluetooth LE-modul fra Cypress muligjør setting av grensesnitt og fastvareoppgradering, og en WiFi-løsning fra Microchip gir internettilgang. Sikkerheten leveres gjennom Microchips krypteringsautentisering.

Et skjold for basiskortet inneholder en matrise av sensorfunksjoner, inkludert håndbevegelsessensor (Silicon Labs), temperatur/fuktighet/trykksensor (Bosch), digital mikrofon (ST Microelectronics), og gyroskop og akselerator (Analog Devices).

Løsningen utnytter Intels programvareinfrastruktur, inkludert QMSI driverbibliotek og Zephyr åpen kilde RTOS som er spesifikt designet for oppkoblede, ressursbegrensede produkter i applikasjoner som IoT. Sanntidsoperativsystemet (RTOS) kjører på både Quark-mikrokontrolleren og sensorsystemet. Et Eclipse-basert integrert utviklingsmiljø sørger for bygging av rask og kompakt kode.

Arrow Connect, del av Arrows IoT programvare-suite, hjelper til med å håndtere kobling av utstyr til skyen og forenkle prosessen der flere protokoller er i bruk.

Powered by Labrador CMS