Realiserer Industri 4.0 med boksløsning - Elektronikknett
Conrad_C-Control_Industrial1541366_HRES

Realiserer Industri 4.0 med boksløsning

Conrad Business Supplies har tatt frem en ny “plug & play”  industriell IoT overvåkingsløsning med skytjenester, som skal gi rask innhenting og evaluering av sensordata. 

Distributøren Conrad Business Supplies lanserer nå, i samarbeid med GmbH, sin såkalte C-Control Industrial IoT-Box 100 – noe de beskriver som en komplett og brukervennlig løsning for å overvåke ulike nøkkelparametre for eksempel i en bedrifts produksjonsfasiliteter

Løsningen skal bl.a. gjøre det mulig å anvende sensordata for løpende prosessoptimalisering, effektivitetsforbedringer eller hindre potensielle problemer på stedet. 

Denne IoT-boksen kan måle sanntidsbruk av utstyr, energiforbruk i bygninger, oljetanknivåer, romtemperatur i kontorer eller en hvilken som helst kombinasjon av flere ulike sensorverdier i store og små virksomheter, skriver Conrad i en pressemelding. 

Enheten består av maskinvare, kommunikasjons- og skytjenester, og skal gjøre det enklere å implementere IoT-løsninger. 

Med 8 universalinnganger (0-10V) og støtte for Modbus RTU 485, kan sensordata registreres i høy hastighet og overføres til boksen via mobilnettet. Forhåndsaktivert SIM-kort og global GSM-dekning skal også bidra til å forenkle tilkoblingen. 

C-Control Industrial IoT Cloud er også integrert i metaskyen Conrad Connect . Brukerne kan vise innhentede data i lettleste vinduer, og kan prosessere dem i henhold til egne regler og behov.