Rask vekst for Cosel - Elektronikknett
Strømforsyninger fra Cosel

Rask vekst for Cosel

RS Components legger til små AC/DC-enheter med høy tetthet og toppmoderne DC/DC-omformere i sortimentet av strømforsyninger

RS Components melder at de lagerfører en ny produktserie fra strømforsyningsprodusenten Cosel. Merket opplever rask vekst i Europa og er kjent i Japan og USA for å produsere pålitelige strømforsyninger av høy kvalitet, inkludert ultrasmå AC/DC-vekslende forsyninger og toppmoderne DC/DC-omformere, ifølge en pressemelding fra RS.

Basert på distribusjonsavtalen mellom RS og Cosel, som ble signert mot slutten av 2015, har RS allerede gjort hundrevis av Cosel-produkter tilgjengelige globalt og introduserer nå mer enn 500 nye produkter i serien.

Viktige nye produkter i serien omfatter den kompakte GHA300F- og GHA500F-serien med enheter med en grunnflate på 3 x 5 tommer i henhold til industristandarden, som gir høy effekttetthet med en maksimal utgangseffekt på 500 W. Forsyningene tilbyr industrielle og medisinske sikkerhetsgodkjenninger og passer til bruksområder med 1U-standardstørrelse. Egenskapene omfatter en innebygd vifte, lav lekkasjestrøm, interne doble sikringer og en attenuator for harmoniske oversvingninger, som oppfyller IEC61000-3-2 klasse A for EMC-samsvar. Andre egenskaper omfatter innebygde kretser for effektfaktorkorrigering (PFC) for redusert AC-inngangskapasitet, samt innebygde kretser for innløpsstrøms-, overstrøms- og overspenningsvern. Flere alternativer er også tilgjengelige, inkludert ekstern på/av, AUX1/2 (12/5 V) og signal for god strøm.

Andre viktige produktserier er TUHS- og TUNS-seriene med AC/DC-omformere. TUHS-serien med små AC/DC-omformere tilbyr en kompakt grunnflate for bedre designfleksibilitet. Enhetene har høy effektivitet og lav hvilestrøm og tåler en universell inngangsspenning på 85–264 V AC eller 120–370 V DC. TUNS-AC/DC-omformerne med høy pålitelighet leveres med PFC-kretser, noe som gjør dem egnet for ledekjøling. Andre egenskaper omfatter et inngangsspenningsområde på 85–264 V AC og innebygde kretser for overstrøms-, overspennings- og overopphetingsvern.