Kitron åpner nytt anlegg i Jönköping - Elektronikknett
Kitron_flag
Foto: Kitron

Kitron åpner nytt anlegg i Jönköping

Kitron ASA markerer i dag den offisielle åpningen av sitt nye anlegg i Torsvik i Jönköping.

– Kitron har hatt betydelig vekst i det svenske markedet, og vi forventer at denne positive utviklingen fortsetter. Dette nye anlegget setter oss i stand til å betjene svenske industriselskaper enda mer effektivt i fremtiden. Det er også en plattform for å bygge ut vårt tilbud av mer avanserte tjenester, sier Stefan Hansson Mutas, administrerende direktør i Kitron Sverige.

I løpet av de seneste månedene er Kitrons virksomhet i Jönköping flyttet til det nye anlegget, i henhold til budsjett og uten betydelige tekniske problemer. Det er investert rundt 25 millioner svenske kroner i nytt anlegg og utstyr.

– Sverige har vokst til å bli Kitrons viktigste marked, som betjenes både av anlegget vårt i Jönköping og av andre Kitron-anlegg. Med det oppgraderte anlegget i Jönköping fullfører vi en betydelig investeringsperiode for Kitron. Dette har gitt oss en portefølje av svært konkurransedyktige produksjonsanlegg og ytterligere styrket vår posisjon som det ledende EMS-selskapet i Skandinavia, sier Peter Nilsson, konsernsjef i Kitron ASA.

Kommentarer