Første smart-etikett med temperatursensor - Elektronikknett
Thinfilm-smart-label

Første smart-etikett med temperatursensor

Thinfilm melder i dag at de har fullført den første kommersielle leveransen av smartetiketter med temperatursensor. Lansering med nøkkelkunder skjer i løpet av 2. kvartal. 

thinfilm-platform-label Smartetikettene har trykte skjermer med statusinformasjon.

Thin Film Electronics ASA (Thinfilm) har fullført en vellykket levering av en ny hybrid temperatursensor-smartetikett i produksjonskvanta til sin markedsintroduksjonspartner Emerson. Emerson regnes som en global leder innen temperaturovervåkingsløsninger for kjølevarer innen ferskvareleveranser.

Thinfilm forventer også å levere etiketter innen Juni til Temptime, som er en markedsintroduksjonspartner innen farmasøytiske varer.   

De smarte etikettene vi snakker om er temperaturfølende produkter som inkluderer både trykte komponenter og konvensjonelle kretser, som gjør det mulig å detektere temperaturavvik utover et spesifikt område, som er programmert inn under produksjonsprosessen.

Etikettene har også helt og holdent trykte elektrokjemiske skjermer, fremstilt ved hjelp av rullbaserte produksjonsprosesser ved Thinfilms fabrikk i Linköping, Sverige.    

For mer informasjon, se her.