Rimelig 5G signalanalysator

Anritsu lanserer en rimelig, men kraftig signalanalysatorløsning for 5G og bredbånds signalmålinger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den nye signalanalysatorpakken for MS2850A fra Anritsu Corporation er rettet mot utvikling og produksjon av 5G mobilkommunikasjonssystemer.

Dette skal være den første mellomklasseanalysatoren med 1 GHz analysebåndbredde, og støtter evaluering av 5G med flere bæresignaler. Ved å installere 5G måleprogramvarepakke utnyttes MS2850As høye dynamiske område, og gode flathetsytelse til å redusere måletiden ved å ta i bruk “alle-på-en-gang” nøyaktige målinger i en typisk 800 MHz moduleringsbåndbredde for bruk i 5G (dvs. bæresignaler med 100 MHz båndbredde).

Signalanalysatoren MS2850A støtter senderytelsestester for trådløst kommunikasjonsutstyr under utvikling og produksjon: Modellene med henholdsvis 32 GHz og 44.5 GHz målefrekvens har en analysebåndbredde på 255 MHz som standard, noe som kan utvides til 1 GHz. Støytall- (NF) og fasestøy-målinger kan også installers i begge modellene. 

Installasjon av 5G måleprogramvare i MS2850A støtter målinger  på 5G uplink og downlink signalfrekvensfeil, effekt, EVM, etc., med bruk av CP-OFDM modulering.  

Instrumentet støtter tidligere standarder som LTE, W-CDMA, TD-SCDMA, og GSM, og skal være “fremtidssikkert” for de nye 5G NR-standardene som nå defineres av 3GPP.

Powered by Labrador CMS