Rimelig 5G signalanalysator - Elektronikknett
Anritsu MS2850

Rimelig 5G signalanalysator

Anritsu lanserer en rimelig, men kraftig signalanalysatorløsning for 5G og bredbånds signalmålinger.

Den nye signalanalysatorpakken for MS2850A fra Anritsu Corporation er rettet mot utvikling og produksjon av 5G mobilkommunikasjonssystemer.

Dette skal være den første mellomklasseanalysatoren med 1 GHz analysebåndbredde, og støtter evaluering av 5G med flere bæresignaler. Ved å installere 5G måleprogramvarepakke utnyttes MS2850As høye dynamiske område, og gode flathetsytelse til å redusere måletiden ved å ta i bruk “alle-på-en-gang” nøyaktige målinger i en typisk 800 MHz moduleringsbåndbredde for bruk i 5G (dvs. bæresignaler med 100 MHz båndbredde).

Signalanalysatoren MS2850A støtter senderytelsestester for trådløst kommunikasjonsutstyr under utvikling og produksjon: Modellene med henholdsvis 32 GHz og 44.5 GHz målefrekvens har en analysebåndbredde på 255 MHz som standard, noe som kan utvides til 1 GHz. Støytall- (NF) og fasestøy-målinger kan også installers i begge modellene. 

Installasjon av 5G måleprogramvare i MS2850A støtter målinger  på 5G uplink og downlink signalfrekvensfeil, effekt, EVM, etc., med bruk av CP-OFDM modulering.  

Instrumentet støtter tidligere standarder som LTE, W-CDMA, TD-SCDMA, og GSM, og skal være “fremtidssikkert” for de nye 5G NR-standardene som nå defineres av 3GPP.