Ny automatisk trykkalibrator fra Fluke - Elektronikknett
729-Automatic-Pressure-Calibrator

Ny automatisk trykkalibrator fra Fluke

Den nye Fluke 729 automatiske trykkalibratoren er designet spesifikt for prosessteknikere for å forenkle trykkalibreringen og gi raskere og mer nøyaktige testresultater.

Det å generere trykk kan ofte ta lang tid og kreve mye fysisk arbeid, men med Fluke 729 er dette enklere enn noen gang takket være en integrert pumpe som gir deg automatisk trykkgenerering og regulering i en robust og portabel utførelse som er enkel i bruk, heter det i en melding fra IKM Instrutek AS.

Den portable trykkalibratoren skal gjøre det enkelt å trykke inn et set-punkt og kalibratoren vil automatisk generere trykk opp til set-punktet. Den vil deretter, ved hjelp av intern finjustering, automatisk stabilisere trykket på det angitte setpunktet. Instrumentet kan også teste flere testpunkter automatisk, og dokumenterer resultatene. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke inn 0% og 100% verdier, samt hvor mange punkter du ønsker å teste.

Integrert HART kommunikasjon gjør det mulig å justere mA verdier på smart-transmittere, enkel HART konfigurering, samt muligheten til å justere de påtrykte 0% og 100% verdiene.

Fluke 729 støtter også dokumentering til PC via programvaren DPCTrack2 .

Kommentarer